Vrei calificare Asistent Manager? Pentru angajatul tau

 

Stii ca ar putea mai mult si simti ca exista loc de mai bine, intotdeauna exista. Esti intr-un cerc vicios: agenda incarcata nu iti permite sa-ti instruiesti Asistent Manager-ul, iar agenda este incarcata, pentru ca Asistentul tau nu stie cum sa te ajute pe tine mai mult, cum sa iti faca viata mai usoara.

Cursul nostru este solutia pentru care nu este nevoie sa-ti dai agenda peste cap. Incepand din acest moment, mana ta dreapta poate inceta sa mai fie stangace. Iata care sunt principalele beneficii pe care le vei obtine inscriindu-ti angajatul in programul nostru de training:

1.  Angajatul tau va invata cum sa iti ofere suport chiar de la un Manager. Doar programul nostru de training iti poate oferi acest beneficiu. Pentru ca cine stie mai bine decat un Manager ce trebuie sa faca un Asistent ca sa depaseasca asteptarile altui Manager?
    
2.  Ii vom defini foarte clar Asistentului tau rolul pe care-l are in companie. Alice Tirsea, prin prisma bogatei sale experiente manageriale, ii pune pe cursanti de partea cealalta a baricadei pentru a le arata de ce are nevoie un Manager de la un Asistent. Necesitatea teribila de initiativa, de a-si „lua singur de lucru” sunt doar cateva din lucrurile pe care Alice Tirsea le argumenteaza foarte bine.

3.  Raspundem cu solutii concrete la probleme reale din contextul in care Asistentul tau activeaza. La inceputul training-ului, cursantii sunt rugati sa enunte principala lor asteptare sau problema cu care se confrunta, iar pana la final ne asiguram ca am raspuns acesteia, ca am dat solutii.

4.  Asistentul tau va invata lucruri pe care sigur acum nu le cunoaste. Tematica nu se limiteaza la cea din standardul ocupational. Este una bogata si variata, asa cum trebuie sa fie de altfel cunostintele unui Asistent Manager: comunicare, achizitii, PR, comercial, resurse umane, etc.

Pentru a afla perioada de desfasurare a urmatoarei serii de cursanti, urmareste sectiunea Noutati curs Asistent Manager.

Pentru mai multe detalii despre curs, te rugam acceseaza sectiunea Despre curs.

Iar daca te-ai decis deja si vrei sa-l inscrii, lasa-ne mai jos datele companiei si ale tale si te vom contacta in cel mai scurt timp.  

Formular de inscriere

Date companie
Denumire companie:*
Domeniu activitate:*
Site:*
Date persoana contact
Nume:*
Prenume:*
Functie:*
Telefon:*
E-mail:*
Date angajat
Nume:*
Prenume:*
 
 
Studii finalizate:*
* pentru participarea la cursul autorizat Asistent Manager studiile liceale sunt minime obligatorii
Ocupatia actuala:
Experienta pe postul de Asistent Manager:
Cod securitate:Security Image
Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii

Va multumim pentru interes!
Trimite