Cauti Asistent Manager calificat?

 

Rolul pe care un Asistent Manager il are intr-o companie este mult prea important pentru a nu i se acorda atentia necesara in ceea ce priveste pregatirea si calificarea persoanei in cauza.

Deja constientizarea acestui fapt este un pas inainte pentru tine si business-ul tau. Nimic nu este, insa, mai important ca atitudinea, iar
noi iti garantam ca in ceea ce priveste atitudinea oamenilor pe care ii selectam, lucrurile se vor intampla ireprosabil

Pentru ca tu sa economisesti timp si bani, ne propunem sa iti recomandam doar candidatii care isi doresc in mod deosebit sa practice aceasta meserie, care inteleg corect rolul Asistentului intr-o organizatie, care, asa cum am spus, au atitudinea potrivita si care corespund cel mai bine cerintelor tale. Pentru asta, te rugam sa completezi si sa ne trimiti formularul de mai jos.

Bineinteles, pentru acoperirea nevoilor ulterioare de instruire si dezvoltare, iti vom sta intodeauna la dispozitie. Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre cursul organizat de noi, te rugam acceseaza sectiunea Despre curs.

Pe masura ce vom incheia seriile de cursanti, aici vei gasi suficienti cat sa simti ca ai de unde alege pe masura cerintelor pe care le ai de la omul care merita sa stea in dreapta ta. Rolul pe care un Asistent Manager il are intr-o companie este mult prea important pentru a nu i se acorda atentia necesara in ceea ce priveste pregatirea si calificarea persoanei in cauza. Deja constientizarea acestui fapt este un pas inainte pentru tine si business-ul tau.

 

Probabil in minte incepe sa ti se contureze profilul candidatului ideal pentru tine. Daca iti faci griji ca ai putea avea asteptari prea mari pentru a le intalni vreodata la un Asistent Manager, noi iti garantam ca macar in ceea ce priveste atitudinea oamenilor pe care ii pregatim pentru tine, lucrurile se vor intampla ireprosabil. Si cum de la atitudine porneste totul, iata exemple concrete despre cum se pot schimba lucrurile in bine, angajand un Asistent Manager format de noi:

1.    Daca pana acum erai obisnuit cu „Asta nu e treaba mea”, este cazul sa te gandesti ce vei raspunde cand vei fi intrebat „Pana cand iti trebuie?”

2.    „Nu stiu” este un alt raspuns pe care-l auzeai foarte des? De acum incolo urechile tale vor fi rasfatate numai cu „Ma voi informa”.

3.    Dimineata cand ajungeai la birou „Asta nu se poate” era ultima replica cu care doreai sa-ti incepi ziua. Ce-ar fi ca de-acum incolo Asistent Manager-ul tau sa te intampine in fiecare zi cu zambetul pe buze si cu „O sa caut niste variante”?

 

Esti atat de aproape de omul care-ti va oferi toate aceste raspunsuri, incat mai e de facut un singur pas, anume acela de a lua legatura cu noi si de a ne transmite doleantele tale in ceea ce priveste Asistent Manager-ul ideal pentru tine si business-ul tau. Noi suntem pregatiti sa-ti raspundem prompt si sa iti trimitem CV-urile oamenilor pe care ii pregatim si pe care ii recomandam. Alegerea iti apartine in totalitate, avem doar pretentia ca atunci cand veti sarbatori primul succes impreuna, sa va ganditi si la noi.   

Formular de inscriere

Date companie
Denumire companie:*
Domeniu activitate:*
Site:*
Date persoana contact
Nume:*
Prenume:*
Functie:*
Telefon:*
E-mail:*
Cod securitate:Security Image
Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii

Va multumim pentru interes!
Trimite