Vrei calificare Asistent Manager? Pentru tine

 

Felicitari! Prezenta ta in acest loc demonstreaza faptul ca nu faci parte din acea categorie de oameni care se imagineaza direct in postura de Manager, eventual inca aflandu-se la inceput de parcurs profesional. Cu siguranta faci parte din randul celor care sunt constienti ca, pentru a ajunge acolo sus, e nevoie de timp si de o evolutie organica, in care constructia trebuie savarsita caramida cu caramida.

Suntem increzatori in faptul ca una dintre aceste caramizi este si programul nostru de training si ca, urmandu-l, constructia pe care ai inceput-o va avansa intr-un ritm sanatos, iar tu vei fi si mai aproape de varful acesteia. Iata principalele beneficii pe care le vei obtine:

1. Iti dam o mana de ajutor pentru a te angaja pe postul de Asistent Manager, daca esti in cautarea unui astfel de job. Absolvind programul nostru de training, CV-ul tau poate fi pus la dispozitia Angajatorilor in cautare de profesionisti in domeniu. 

2. Cursul iti este predat chiar de un Manager. Alice Tirsea, cu o bogata experienta manageriala, a avut ani la rand propriul Asistent si, prin multe exemplificari, prin cazuistica din viata reala si prin exercitii practice, iti va dezvalui toate secretele pe care trebuie sa le stii pentru a fi apreciat/apreciata si chiar pentru a deveni indispensabil/indispensabila Manager-ului tau.

3. Tematica oferita la curs este una bogata si variata, ce nu se limiteaza la cea din standardul ocupational. Notiuni de baza in comunicare, achizitii, PR, comercial, resurse umane, etc. iti vor fi oferite, pentru ca un Asistent Manager este un „mini manager”, iar pregatirea sa trebuie sa fie complexa si sa vizeze cunostinte variate.

Pentru a afla perioada de desfasurare a urmatoarei serii de cursanti, urmareste sectiunea Noutati curs Asistent Manager. 

Pentru mai multe detalii despre curs, te rugam acceseaza sectiunea Despre curs.

Iar daca te-ai decis deja si vrei sa te inscrii, lasa-ne mai jos datele tale si te vom contacta in cel mai scurt timp. 

Formular de inscriere

Nume:*
Prenume:*
Telefon:*
E-mail:*
 
 
Studii finalizate:*
* pentru participarea la cursul autorizat Asistent Manager studiile liceale sunt minime obligatorii
Ocupatia actuala:
Experienta pe postul de Asistent Manager:
Cod securitate:Security Image
Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii

Iti multumim pentru interes!
Trimite