Curs open autorizat

 

Cursul nostru open de Asistent Manager este livrat personal de Alice Tirsea, Managing Director al yourCOO. Alice Tirsea are experienta manageriala de peste 10 ani, ceea ce face din acest training sa fie singurul din domeniu in care furnizorul vorbeste din propria experienta: atat ca manager, dar mai ales ca specialist care a avut Asistent multi ani la rand, creandu-se astfel o combinatie echilibrata a teoriei cu situatii concrete din practica.

Totodata, in baza acestui curs si prin intermediul acestui site, se va crea o punte de legatura intre Absolventii in cautarea unui loc de munca si Angajatorii care au nevoie de profesionisti in domeniu. 

Cursul este unul autorizat CNFPA si de aceea se finalizeaza cu un examen in urma caruia se poate obtine un Certificat de perfectionare. Tematica nu se limiteaza la cea din standardul ocupational. Este una bogata si variata, asa cum trebuie sa fie de altfel cunostintele unui Asistent Manager: comunicare, achizitii, PR, comercial, resurse umane, etc. Pentru mai multe detalii, vezi aici.

Cursul are o durata de 30 de ore.

Locuri in grupa: 12.

Locul de desfasurare: la sediul yourCOO din Bd. Burebista, Nr. 4, Bl. D13, Sc. 4, Et. 1, Ap. 109, Sector 3, Bucuresti.

Pentru a afla perioada de desfasurare a urmatoarei serii de cursanti, urmareste sectiunea Noutati curs Asistent Manager!

Pentru mai multe detalii despre curs, te rugam acceseaza si celelalte sectiuni ale site-ului.

Iar daca iti doresti sa te inscrii la cursul nostru, acceseaza butonul Vrei calificare Asistent Manager?