Testimoniale

 

Impresiile cu care raman cursantii nostri dupa absolvirea trainingului de Asistent Manager reprezinta sursa noastra de critici constructive. Pentru veridicitate, acestea sunt anonime, oferite in formularul de feedback de la finalul cursului.

”Multumesc pentru un curs foarte bine structurat si plin de energie pozitiva, din care am avut de aflat numai lucruri noi!”

”Cred ca ar trebui luata in considerare posibilitatea de a invita Manageri sau Asistent Manageri care sa vorbeasca cursantilor pe o tema anume, pentru diversificarea domenilor de activitate si a experientelor.”

”Nu am ce sa reprosez trainer-ului in privinta atitudinii, a modalitatii de comunicare. Este un curs excelent, complet si actual, iar modalitatea in care a fost sustinut este perfecta.”

”Ma bucur ca am avut ocazia sa particip la acest curs bine organizat si cu o mare relevanta practica. Ii multumesc trainer-ului pentru toate informatiile livrate in timpul sesiunilor, care cu siguranta ma vor ajuta atat in prezent, cat si pe viitor.”

”Ii multumesc trainer-ului pentru ca a stiut cum sa integreze notiunile teoretice stricte, poate uneori greoaie, in ambalajul placut al prezentarilor sale mereu exemplificate, structurate, succinte cat sa pot intelege, interioriza mesajul si apoi aplica toate cunostintele noi in activitatea mea zilnica.”

”Cred ca ar fi benefica o operationalizare si mai elaborata a temelor complexe, cum este PC-ul, marketingul sau resursele umane, bineinteles, pastrand obligatiile impuse de standardul ocupational.”

”Am apreciat in mod deosebit interactivitatea si gradul mare de implicare a cunostintelor cursantilor in desfasurarea orelor. Consider aceste aspecte a fi o coordonata esentiala pentru ca mesajul principal sa ajunga la noi si sa fie receptat in forma cea mai potrivita pentru a fi memorat, inteles si aplicat ulterior, ceea ce face din acest curs nu numai unul sustinut corect, ci si unul eficient si productiv.”

”In primul rand, vreau sa multumesc trainer-ului pentru toate cunostintele, ideile si clasificarile pe care ni le-a oferit la curs. Am venit la curs ca sa incerc sa devin mai organizata si sa reusesc sa fiu mereu de ajutor si pot spune ca termin cursul cu mult mai multe cunostinte decat ma asteptam.”